Metaaldraad

HorstBizz draadmand HorstBizz heeft in Roemeniƫ, Bulgarije en Polen een aantal productiebedrijven die metaaldraad producten produceren. Dit kunnen zowel draaimolens voor kaarten zijn als eenvoudige displays voor in de winkels. Ook produceren wij huishoudelijke producten gemaakt van draadstaal.

Nadat de productie van metaaldraad uit Nederland en Belgiƫ verdween en de klanten in eerste instantie naar China gingen merken we vanaf 2010 dat meer en meer klanten een flexibelere producent zochten, waarbij niet zulke grote productie aantallen besteld hoefden te worden. Met name de laatste jaren merken onze klanten dat het kapitaalsbeslag en de levertijd factoren zijn om in Oost Europa te gaan produceren. Een andere reden was omdat de Chinese prijzen nogal omhoog gingen en die in Europa op ongeveer hetzelfde niveau bleven.

Deze metaaldraad producenten kan HorstBizz u nu aanbieden.

De bedrijven zijn geselecteerd omdat ze de beschikking hebben over een CNC draadbuigmachine en een poedercoat straat. Daarnaast voldoen ze aan de kwaliteitseisen die we in West Europa aan producten en bedrijven stellen. De bedrijven hebben daarnaast meestal andere productietechnieken in huis waardoor kwalitatief goede producten ontstaan. Meestal hebben we langjarige relaties met deze producenten.

Heeft U vragen, neemt u dan contact op met HorstBizz via info@horstbizz.nl .
Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.