Metaal

Een van de voordelen van Polen en Roemenië is dat er van oudsher een grote metaalproductie is met een zeer goede opleidingsgraad van het personeel. Inmiddels is er de afgelopen jaren ook veel geïnvesteerd in machines.
Wij kunnen u een range aan producenten voorstellen maar het eenvoudigst is uw vraag gewoon te mailen.
Wij hebben voor u enkele producten op een rij gezet zodat u een indruk krijgt van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.
* RVS wagens voor intern transport
* RVS machinelijn voor de foodproductie
* metalen behuizingen
* verwarmingselementen voor divers gebruik in machines
* verschillende draadwaren producenten
* producent van biertafels voor evenementen maar ook thuis gebruik
personen bak voor
vorkheftrucks

Metalen straathekken en meubilair.

Een innovatief Pools bedrijf biedt een aantal unieke producten aan zoals design radiatoren, medische producten met name voor de fysiotherapie, en stoelframes uit buis.

Dit bedrijf is gespecialiseerd in allerhande hoogwaardige mechanische bewerkingen van staal [draai en freeswerk.] en werkt o.a. voor de petrochemische industrie.


Momenteel heeft HorstBizz de metaal productie ook uitgebreid naar Bulgarije.    Daar werken we samen met een drietal bedrijven die de kwaliteit kunnen leveren zoals we die in Nederland gewend zijn.
Draadproducten
HorstBizz heeft in de laatste jaren regelmatig draad producten uit Polen geïmporteerd. Er zijn contacten met een 6 tal draadverwerkende bedrijven.
De producten variëren van winkelmaterialen tot emmerbeugels. De prijsverschillen  kunnen oplopen tot 50% van het Nederlandse product. De levertijden zijn in de meeste gevallen hetzelfde.