Meubels

Een van de specialiteiten van HorstBizz is de productie van meubels in Polen, Roemenië en Bulgarije.  Wij doen dit reeds voor verschillende Nederlandse klanten. Soms zijn het complete producten, zoals de wandmeubelen; maar in veel gevallen zijn het ook onderdelen van producten zoals de beuken en roestvaststalen frames, die vervolgens in Nederland van een stoffering worden voorzien. Hierdoor ontstaat voor de producenten een flexibele en goedkope organisatie vorm. Ook laten wij Badkamermeubels en Televisie meubels maken voor onze klanten.
Wij vertegenwoordigen momenteel verschillende producenten .

wandmeubel

Bovenstaand twee voorbeelden van producenten die hun meubels te koop aan bieden. Ze zoeken nieuwe afzetkanalen voor hun producten. Deze producten worden reeds naar Italië en Scandinavië geëxporteerd.

Custom made wandmeubelen, tot op de mm naar uw wensen uitgevoerd, kunnen direct via HorstBizz worden bestelt.

 
Voor enkele Nederlandse bedrijven laten wij beuken houten frames maken die worden voorzien van polyether en stoffering in Nederland. Daarnaast kunnen wij ook complete meubelen aanbieden zoals de onderstaande design stoel. In Polen zijn er momenteel 4 bedrijven die hun producten aanbieden voor verkoop in Nederland België. Daarnaast hebben wij ook diverse kastenmakers in Roemenië.
HorstBizz designstoel2 HorstBizz Designstoel2

Summary: De laatste jaren hebben wij de volgende producten in Polen, Bulgarije en Roemenië laten fabriceren voor Nederlandse en Belgische klanten:

Keukens, Wandmeubelen, Badkamermeubels,
Producten van grenen planken, al dan niet geïmpregneerd,
Buiten meubilair,
Tuinmeubilair, Schommelbanken, Strandstoelen in duo zit,
Klein meubilair
uit grenen, eiken en beuken, houten flessenhulzen, assortimentsdozen voor horloges, beuken frames voor kwaliteitsbanken, beuken frames voor fauteuils, vlonders voor winkelpresentaties, houten displays Roestvaststalen barkrukken en ‘hockers’ , Roestvaststalen kantoormeubilair, Bedbanken

Een van de producenten is een IKEA producent die nu ook andere afnemers kan leveren.

Opmerkelijk: Wij werken ook voor Nederlandse stoffeerbedrijven die zelf in Polen productie faciliteiten hebben. Omdat onze afnemers in de meeste gevallen niet willen dat wij hun producten laten zien, waarvoor alle begrip, kunnen wij u helaas slechts een beperkt aantal producten tonen.

Tevens hebben wij in 2010 contact gekregen met een Roemeense fabrikant van hoogwaardige eiken meubelen. De producent combineert echt vakmanschap met zeer redelijke prijzen.

LCD meubel met open haardVoor een Nederlandse specialist produceren wij custom made kasten met een imitatie open haard.